εκδδα διημεριδα για τα 30 χρονια

H Sunny Day Catering ανέλαβε την επετειακή εκδήλωση διημερίδα με τίτλο «Δημόσια Διοίκηση, Δημοκρατική Διακυβέρνηση και Κοινωνική Αλληλεγγύη» στο ΕΚΔΔΑ (Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης Αυτοδιοίκησης) με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, που ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών και της πολίτικης ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (ΥΠΕΣΔΑ).

Στις 14/1/2016 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ακαδημαϊκοί και στελέχη της διοίκησης, ανέπτυξαν δημιουργικό διάλογο για το χθες, το σήμερα και το αύριο της δημόσιας διοίκησης, καθώς και για το ρόλο και τη συμβολή του ΕΚΔΔΑ στις μεταρρυθμίσεις με τη συμμετοχή πρώην Γενικών Γραμματέων και Προέδρων του ΕΚΔΔΑ. Κηρύσσοντας τις εργασίες της διημερίδας ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την ουσιαστική αναβάθμιση του ΕΚΔΔΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε τη δημόσια διοίκηση "μεγάλο ασθενή" του τόπου, τονίζοντας ότι «πρέπει συλλογικά να βρούμε τον τρόπο που θα τον θεραπεύσουμε και να άρουμε τις παθογένειες».

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Αναστάσιος Κουράκης, ο Υπουργός, ο αναπληρωτής Υπουργός και ο υφυπουργός ΥΠΕΣΔΑ κ.κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, Χριστόφορος Βερναρδάκης και Γιάννης Μπαλάφας, αντιστοίχως, ενώ την εναρκτήρια ομιλία έκανε η Πρόεδρος του ΕΚΔΔΑ, Αν. Καθηγήτρια ΑΠΘ Ιφιγένεια Καμτσίδου.

Την επετειακή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης, οι υφυπουργοί στον Πρωθυπουργό, Όλγα Γεροβασίλη και Τέρενς Κουίκ, ο υφυπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, Θεόδωρος Πελεγρίνης, οι Γενικοί Γραμματείς του Πρωθυπουργού, Αθανάσιος Τζανακόπουλος, Ισότητας των Φύλων κα Φωτεινή Κούβελα, και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτριος Τσουκαλάς, καθώς και ο Ειδικός Γραμματέας του Εθνικού Τυπογραφείου Δημήτριος Παπαδημητρόπουλος.

Η Sunny Day Catering πρόσφερε τις εκλεπτυσμένες γεύσεις που άρμοζαν στο κύρος της εκδήλωσης.

catering sunny day

διοργανώσεις εκδηλώσεων