Επαγγελματικες Εκδηλωσεις με Υπογραφη Ποιοτητας Sunny day catering

Η Sunny Day Catering σας παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών για την τροφοδοσία της επαγγελματικής εκδήλωσης σας.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, η τεχνολογία αιχμής και το πάθος μας για δημιουργία αισθητικά και γαστρονομικά άψογων events σας υπόσχονται μία μοναδική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους παρευρισκομένους.

Ευρεια γκαμα υπηρεσιων catering για επαγγελματικες εκδηλωσεις

Προσφέρετε στους συνεργάτες και πελάτες σας μία αξέχαστη εμπειρία και αναδείξτε την  επαγγελματική σας εκδήλωση και το κύρος της επιχείρησης σας δεόντως.

Με σεβασμό, υπευθυνότητα και συνέπεια διασφαλίζουμε την επιτυχία της επαγγελματικής σας εκδήλωσης, είτε πρόκειται για την τροφοδοσία ενός  ημερησίου υπαίθριου business coffee break ή τη φιλοξενία ενός διεθνούς φιλανθρωπικού γκαλά με επώνυμους και προσωπικότητες από την πολιτική, τα ΜΜΕ και τις Τέχνες.

Δημιουργήστε τις καλύτερες εντυπώσεις για τους πελάτες και συνεργάτες σας με ποιοτικό φαγητό και εδέσματα σε έναν αισθητικά αξιοθαύμαστο υπαίθριο χώρο  ή αίθουσα εκδήλωσης.

Με πλήρη επίγνωση της σημασίας ενός εταιρικού event, δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε μία εξαιρετική εμπειρία που θα πλαισιώνεται από ευφάνταστες γαστρονομικές δημιουργίες σε ένα χώρο εκδηλώσεων ειδικά προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της διοργάνωσης σας.

Το αποτέλεσμα, θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

επικοινωνια

+30.211.1984.422

info@catering-sd.gr

Υποβολή της φόρμας...

Ο διακομιστής αντιμετώπισε κάποιο σφάλμα.

Η φόρμα ελήφθη.

Καραΐσκου 142 - 185 36 Πειραιάς - Αττική - Ελλάδα

Sunny Day Catering map

catering sunny day

διοργανώσεις εκδηλώσεων