κοινωνικεσ εκδηλωσεισ

Κοινωνικες εκδηλωσεις με τη σφραγιδα Sunny day catering

Με οδηγό μας την αξιοπιστία και την δημιουργικότητα, συνθέτουμε για εσάς μοναδικά γαστρονομικά ταξίδια αντάξια της κοινωνικής εκδήλωσης σας.

Η συνεχής αναζήτηση πρωτότυπων ιδεών για την οργάνωση πάρτι, το επίλεκτο μενού catering και μία συνεχής ανάπτυξη του δικτύου συνεργαζόμενων χώρων εκδηλώσεων μας επιτρέπουν να διοργανώνουμε κοινωνικές δεξιώσεις που εντυπωσιάζουν με την πρωτοτυπία και τη διακριτική πολυτέλεια τους.

Δώστε στην κοινωνική εκδήλωση σας το ταμπεραμέντο και τη διάθεση που εσείς επιθυμείτε.

Εμείς, θα είμαστε δίπλα σας για να σας προτείνουμε ιδανικές επιλογές χώρου, catering και λοιπών ιδεών που θα ανταποκρίνονται πλήρως στις προσδοκίες σας.

Όποιες και να είναι οι προσδοκίες, ο χώρος εκδήλωσης και ο αριθμός των καλεσμένων σας, η Sunny Day Catering εξασφαλίζει την επιτυχημένη οργάνωση της κοινωνικής δεξίωσης σας.

Η πολυετής εμπειρία μας στο catering για κοινωνικές εκδηλώσεις μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε ένα εκλεκτό μενού, άψογη διακόσμηση και ένα φιλικό, πρόθυμο προσωπικό ώστε όλοι οι επίλεκτοι καλεσμένοι σας να απολαύσουν ένα μοναδικό ταξίδι των αισθήσεων. Εμπιστευτείτε μας!

επικοινωνια

catering sunny day τηλέφωνο catering sunny day email

+30.211.1984.422

info@catering-sd.gr

Υποβολή της φόρμας...

Ο διακομιστής αντιμετώπισε κάποιο σφάλμα.

Η φόρμα ελήφθη.

catering sunny day περιοχή

Καραΐσκου 142 - 185 36 Πειραιάς - Αττική - Ελλάδα

Sunny Day Catering map

catering sunny day

διοργανώσεις εκδηλώσεων