Επαγγελματικός Εξοπλισμός Τροφοδοσίας

Η Sunny Day catering είναι μία κορυφαία στο είδος της εταιρία τροφοδοσίας με άρτιο εξοπλισμό.

Ο επίλεκτος εξοπλισμός που διαθέτουμε μας επιτρέπει την δημιουργία μενού και γευστικών εμπειριών πρώτης κλάσεως για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Με γνώμονα την υψηλή αισθητική και την ευχαρίστηση των καλεσμένων σας, η Sunny Day χάρη στον υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό της καθιστούν δυνατή τη σχεδίαση και υλοποίηση ενός γευστικού ταξιδιού που θα σας μείνει αξέχαστο.

Αφού επιλέξετε το διακοσμητικό ύφος και παλέτα για την εκδήλωση σας, εμείς θα φροντίσουμε όπως κάθε μικρή λεπτομέρεια συνάδει πλήρως με τις σκηνοθετικές απαιτήσεις που θέτετε για το event σας, είτε πρόκειται για ένα πριβέ πάρτι, ένα φιλανθρωπικό γκαλά, ένα συνέδριο ή μία γαμήλια εκδήλωση με catering έξω από εκκλησία.

Πλήρης και συνεχώς εμπλουτιζόμενος εξοπλισμός catering

Με μία πλήρη γκάμα ποιοτικού εξοπλισμού, διακοσμητικών αξεσουάρ και λοιπών ειδών προσαρμόζουμε τον εξοπλισμό μας στο αισθητικό ύφος της εκδήλωσής σας.

Ο χώρος εκδήλωσης που θα επιλέξετε θα πλαισιωθεί από τον ειδικό απαραίτητο εξοπλισμό, όπως τραπέζια, ροτόντες, καθίσματα, καλύμματα καθισμάτων, τραπεζομάντιλα, πετσέτες, πιάτα από πορσελάνη, κρυστάλλινα ποτήρια, σαμπανιέρες, πιατέλες, σαλατιέρες και άλλα σκεύη σερβιρίσματος.

Στην Sunny Day διαθέτουμε επίσης ένα πλήρη εξοπλισμό εστίασης με είδη για μπαρ και για καφέ καθώς και διακοσμητικά στοιχεία όπως ρεσώ και είδη φωτισμού.

Διαθέτουμε και ειδικό εξοπλισμό για την υποστήριξη θεματικών πάρτι και εκδηλώσεων υψηλών απαιτήσεων.

O εξοπλισμός μας είναι επιλεγμένος με βάση την ποιότητα, τις τελευταίες προδιαγραφές υγιεινής, το design και τις σύγχρονες τεχνολογικές απαιτήσεις κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων, ούτως ώστε η προετοιμασία, μεταφορά, παρουσίαση και διάθεση των εδεσμάτων να ολοκληρώνεται με ασφαλή και ευχάριστο τρόπο.

Ψάχνουμε και συνεχώς εμπλουτίζουμε τον εξοπλισμό τροφοδοσίας μας με καινοτόμα σχέδια και υψηλών προδιαγραφών είδη για να επιτυγχάνουμε ένα άρτιο πάντοτε αποτέλεσμα.

Με υπευθυνότητα και αγάπη για την δημιουργία μοναδικών events, βεβαιωνόμαστε ότι η εκδήλωσή σας  έχει τον κατάλληλο catering εξοπλισμό που θα απογειώσει την εμπειρία των καλεσμένων σας!