Τι μας Kάνει Μοναδικούς ;

Σκοπός μας η συνεχής αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε και η ανταπόκριση στις υψηλές προσδοκίες σας. Ενεργούμε στα πλαίσια του προϋπολογισμού σας, με φαντασία, δημιουργικότητα και επαγγελματική συνέπεια, και γνώμονα εσάς και τους προσκεκλημένους σας.

Υψηλές απαιτήσεις

Από το 2005 οι εκδηλώσεις μας ξεχωρίζουν για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών ενώ στο βιογραφικό μας βρίσκονται εκδηλώσεις απαιτήσεων και κύρους, για πρόσωπα και εταιρείες υψηλού επιπέδου.

Πανελλήνια συνέδρια με επίλεκτες προσωπικότητες και ομιλητές,εταιρικά cocktail party, πολιτιστικά, φιλανθρωπικά gala, ή προσωπικά γεγονότα.
Στεκόμαστε αρωγοί και συνεργάτες της εκδήλωσης σας οπουδήποτε στην Ελλάδα, σε συνεργαζόμενους πολυχώρους, αίθουσες δεξιώσεων ή κτήματα γάμου. Απολαύστε χωρίς άγχος την εκδήλωση σας, σίγουροι για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία, παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις κάθε εκδήλωσης. Πληρούμε και διασφαλίζουμε όλες τις απαιτήσεις των διεθνών προτύπων υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων και εργαζομένων.

Στη Sunny Day αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Από τη σύλληψη της αρχικής ιδέας έως και την υλοποίηση της, το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει κάθε σας προσδοκία.

High Level Services
Αντώνης Ανδρεάδης